Konyha - Művészet
Üdvözöljük az ArtGastronomy világában, ahol a gasztronómiai élmények új perspektívába kerülnek! Egy komplex, ízekkel és aromákkal teli utazásra hívjuk megrendelőinket, amely során a friss alapanyagok és a helyi termelők szeretete áll a középpontban.
A bouquet garni, nem csupán tradicionális alapköve és ikonja a francia konyhának, de számunkra ez az egyszerűségében komplex fűszernövény-csokor esszenciális kifejeződése is napi munkánkat mozgató filozófiánknak és elkötelezettségünknek a kulináris kreativitás, a prémium minőség és a fenntarthatóság iránt. Minden fogásunkat gondosan megtervezzük, figyelembe véve az ökológiai lábnyom csökkentését, és a helyi közösségek támogatását.
Hiszünk abban, hogy a gasztronómia összeköti az embereket. Az kifinomult elegancia és egyszerűség, a fine-dining és comfort-dining tudatos és érzékeny kombinációja jellemzi megközelítésünket: a prémium ételek és tálalás mellé mindig otthonos légkört is biztosítva. Célunk, hogy vendégeink a különféle rendezvényeken ne csak ízeket, hanem emlékeket is gyűjtsenek, miközben felfedezik a gasztronómia művészetét.
ArtGastronomy
Csapata
Nagy Gergely
szakmai vezető, ügyvezető
Vincze György
chef
Korponai Péter
cukrász chef
Mogyoró-Küzmös Kinga
rendezvényszervező
Theobald Lili
rendezvényszervező
Hegedűs Gábor
pozíció
pozíció
Holló Csaba
Varga Tamás
pozíció
Benecz Róbert
pozíció